Att samla privatlån till ett stort lån

Om du har flera småkrediter kan det vara bra att samla ihop dem. Det går till så att banken undersöker möjligheten att lösa samman flera lån till ett samlat privatlån med en så förmånlig ränta som möjligt. Du kanske har flera sms-lån som gör det svårt för dig att betala dem alla i god tid? Då är det att rekommendera att du kontaktar ett låneinstitut eller en bank som kan hjälpa dig.

Som vid alla låneansökningar måste du genomgå en ny kreditprövning för att få det samlade privatlånet godkänt. Du måste vara bosatt i Sverige, vara en svensk medborgare, inte ha några betalningsanmärkningar, ha en fast tjänst och ett svenskt bankkonto.

Vissa låneinstitut kräver en säkerhet för att kunna samla privatlån. Detta för att de skall kunna vara säkra på att få igen sina pengar även då du inte kan betala av dem i tid. Att ha ett samlat privatlån ger för det mesta en lägre ränta att betala än om du till exempel har flera småkrediter eller till och med flera sms-lån.

MyLoan kan hjälpa dig att samla privatlån.

Detta företag finns att tillgå genom nätet där man genom deras hemsida kan jämföra lån mellan upp till 19 banker. Det finns mycket pengar att spara genom att samla alla sina privatlån till ett enda stort. Det är helt kostnadsfritt att jämföra och samla privatlån genom MyLoan som har många nöjda kunder runt om i landet.

Du fyller enkelt i dina låneuppgifter på sidan så noggrant som möjligt och får sedan förslag på vilka aktörer som kan erbjuda dig det bästa lånealternativet. Det går även att fylla i sitt mobilnummer för att på så sätt bli kontaktad av en rådgivare som står till din tjänst. Man kan även ringa upp dem på deras servicetelefon.

När man gör en lånejämförelse får man svar inom 24 timmar efter det att endast en kreditupplysning för hela jämförelsen har genomförts. MyLoan erbjuder marknadens lägsta låneränta. Den är rörlig och fastställs utifrån din privatekonomiska situation.